Najmlađi Đoković otkrio nove informacije, kako je Novak proveo Božić?

Autor: Ivan Cvetković
petak 07.01.2022.
22:39
Izvor: Sportske.net

"Bio je ljut, nesrećan, tužan, a sada..."

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Brat Novaka Đokovića Đorđe otkrio je medijima na popodnevnom protestu ispred Skupštine u kakvom se stanju nalazi njegov najstariji brat u Australiji.

"Novak je do sada mogao da ode iz Australije, ali da je to učinio, priznao bi krivicu koje nema i poraz koji nije opcija. Preostalo mu je da pričeka odluku suda kom su se žalili njegovi advokati. Ne znam šta će učiniti ako odluka bude u njegovu korist, a to ne zna ni on. Prepun je emocija, a tenis i Grend slem su trenutno poslednje o čemu razmišlja. Jedino što želi je da izgura pravdu do kraja i istera istinu na videlo.

Prošao je sve faze. Bio je ljut, nesrećan, tužan, a sad se ironično smeje. Sada je miran, a danas je na Božić odlučio da ne želi da se bavi pričama 'rekla-kazala', nego da pusti nadležne organe da odrade sve potrebne radnje i utvrde činjenice", rekao je Đorđe Đoković.

On je istakao da Novak nije lično popunjavao sporni formular, već je to učinila australijska teniska federacija.

"Nije on ispunjavao nikakve formulare, nego je to odrađeno preko australijske teniske federacije. Ona je sarađivala sa federalnom vladom i teniska federacija ne može da izda nikakvu potvrdu, nego je to učinila vlada savezne države Viktorije. Ali, federalna vlada je ta koja je zaustavila potvrdu, što znači da smo došli do ozbiljne političke situacije. Danas su češku teniserku deportovali iz zemlje sa istim papirima kakve je imao Novak. Zato Novak ne želi da se povuče, nego želi da istera pravdu i za sebe i za sve ostale", kazao je najmlađi od braće Đokovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke