Ne propustite, ovo je termin finala! Da li će slavni golman opet bodriti Novaka?

Autor: Darko Mitrović
subota 23.04.2022.
20:24
Izvor: Sportske.net

Vreme je za Novakovu prvu titulu u sezoni.

Starsrport/Serbia Open
Starsrport/Serbia Open

Povezane vesti

Današnjom pobedom nad Karenom Hačanovim, Novak Đoković je izborio plasman u finale Srbija opena u Beogradu.

Nole je i treći put uzastopno od početka ovog turnira do pobede došao posle preokreta, a u prvoj izjavi po završetku meča istakao je da ne bi imao ništa protiv da se isti scenario ponovi i u finalu, mada će učiniti sve da i u prvom setu zaigra na visokom nivou.

Njegov rival u finalu biće još jedan ruski predstavnik, osmi na ATP listi, Andrej Rubljov, koji je danas rutinski u polufinalu savladao Fabija Fonjinija sa 2:0.

Početak borbe za titulu između Đokovića i Rubljova zakazan je za nedelju u 14 časova, uz direktan TV prenos na RTS 1, ali i na Arena Premium 2 kanalu.

Đoković i Rubljov su se do sada samo jednom sastali, i to prošle godine na završnom turniru u Torinu, kada je Novak trijumfovao bez većih problema, rezultatom 6:3 i 6:2.

Nadamo se sličnom epilogu i u sutrašnjem finalu, a AdmiralBet je već pripremio sjajnu ponudu za ovaj meč. Na primer, ako odigrate na još jednu Novakovu pobedu od 2:1 u setovima, mogli biste odlično da zaradite.

Inače, danas je polufinalni duel Đoković - Hačanov sa tribina pratio i slavni golman Jan Oblak, čuvar mreže Atletika iz Madrida, koji je po završetku meča i razgovarao sa Novakom.

"Video sam se posle meča sa njim, on je velika zvezda fudbala sa ovih prostora. Upoznali smo se ranije u Madridu kada je gledao moje mečeve, rekao mi je da je imao slobodan vikend, pa je iskoristio priliku da dođe na meč'', rekao je Đoković o susretu sa slovenačkim golmanom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke