Nekoliko stotina navijača okupilo se na proslavi Novaka Đokovića

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 08.03.2021.
20:20
Izvor: Sportske.net, Beta

Veoma zanimljivo je bilo večeras.

starsport
starsport

Povezane vesti

Nekoliko stotina navijača okupilo se večeras ispred restorana "Novak" na Novom Beogradu, gde se održava proslava povodom rekorda tenisera Novaka Đokovića za najviše sedmica provedenih na prvom mestu ATP liste.

Stotine navijača dočekale su prvog tenisera sveta, upriličen je vatromet, bilo je i muzike uživo, a proslava u krugu porodice i prijatelja održava se u Djokovićevom restoranu.

Djoković je stigao u pratnji oca i majke, a naveo je da uspeh koji je ostvario nije samo njegov, već i cele nacije.

Prvi teniser sveta rekao je da je iznenadjen dočekom i zahvalio je svima na podršci. On je dodao da je ovo veliki dan ne samo za njega i porodicu, već i za ceo srpski narod.

"Osećam ogromnu čast, privilegiju, zadovoljstvo i odgovornost da vas predstavljam na najbolji način. Nadam se da uživate, znam da vam kidam živce i sebi kidam ponekad, ali tako je sladje. Da je sve lagano ne bi bilo interesantno. Trudim se da uživam u ovom trenutku koliko god mogu. Gladi i žedji i dalje u meni ima za tenisom, to je sigurno, ali ipak treba proslaviti ovakve trenutke i ovakve dane koji su posebni", naveo je Djoković.

Djoković je danas započeo 311. nedelju na prvom mestu ATP liste, čime je oborio rekord Švajcarca Rodžera Federera po broju sedmica u vrhu svetskog tenisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke