Nema izuzetaka - Novak ne može u Montreal

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.07.2022.
18:40
Izvor: Sportske.net

Nažalost, očekivano...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Iz dana u dan, sve su manje šanse da Novak Đoković nastupi na bilo kom turniru u Americi, pa tako i na US openu u Njujorku krajem avgusta.

U prilog tome i današnja informacija koju je objavio ''Tennis World Italia'', a u vezi turmira u Montrealu koji počinje 8. avgusta.

Propisi koji važe u Kanadi slični su onim u SAD, pa tako nevakcinisanim osobama nije dozvoljan ulazak u zemlju, ali oni koji ispunjavaju uslove biće nasumično testirani. Ko od njih bude imao pozitivan rezultat testa na koronavirus, moraće deset dana u izolaciju, pa ni ostalim teniserima nije svejedno pred put u Kanadu.

''S obzirom na turnir u Montrealu, ATP je pozvao sportiste da obave bris pre nego što otputuju u Kanadu kako bi izbegli neprijatne situacije. Još jednom je potvrđeno da neće biti izuzetaka i da je za ulazak u Kanadu i Sjedinjene Američke Države potrebna vakcina.

Situacija koja efektivno isključuje Novaka Đokovića sa američkog turnira. Šampion Vimbldona nije vakcinisan i nema nameru da se vakciniše, pa je njegovo učešće na US Openu i na svim turnirima u Americi gotovo nemoguće'', piše pomenuti teniski portal.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke