Neverovatan preokret - Briljantni Miša eliminisao Ruda!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 10.05.2024.
20:18
Izvor: Sportske.net

Fantastični Miomir Kecmanović!

EPA-EFE/DANIEL GONZALEZ
EPA-EFE/DANIEL GONZALEZ

Povezane vesti

Miomir Kecmanović je uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Rimu pošto je savladao Kaspera Ruda, jednog od najboljih tenisera na svetu, bilo je 0:6, 6:4 i 6:4. 

Samo jedan teniser je postojao na terenu u prvom setu, Rud je blistao kada se radi o prvom servisu, Kecmanović je i pored solidnog procenta ubačenog prvog servisa imao veoma slabu realizaciju što ga je na kraju i koštalo rezultata koji je bio izuzetno slab - 0:6. 

U drugom situacija drugačija. 

Zaigrao je Kecmanović na visokom nivou, Rud više nije servirao tako dobro, a videli smo i četiri brejka u prvih osam gemova ovog seta. I onda Kecmanović koristi treću brejk loptu na servis Norvežanina, potom koristi i gem na svoj servis spasivši brejk loptu za 1:1 u setovima! Na kraju je sve završio as udarcem.

Izuzetna borba u trećem setu, Kecmanović je propustio četiri brejk lopte u prvom gemu, a onda, posle serije sigurnih servisa i jednog i drugog tenisera, pri rezultatu 3:3 naš teniser pravi brejk!

Gem na servis Kecmanovića je bio izuzetno bitan, Rud je imao ogromnu podršku sa tribina, imao i nekoliko "očišćenih linija", ali ni to nije sprečilo našeg tenisera da zablista i da sačuva svoju stečenu prednost. 

Bio je samo na gem od plasmana u treće kolo. 

Izgubio je naredni gem, ali je na svoj servis bio siguran za plasman u treće kolo turnira u Rimu!

Tamo će ga čekati Tijago Monteiro iz Brazila, 105. teniser na svetu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke