Nole čeka da ga prođe razočaranje, a onda...

Autor: Darko Mitrović
subota 07.05.2022.
22:02
Izvor: Sportske.net

Što je najvažnije, forma je u usponu.

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Novak Đoković nije uspeo večeras da se plasira u finale Mastersa u Madridu, poražen je u maratonskom spektaklu od ljubimca tamošnje publike Karlosa Alkaraza sa 2:1, po setovima 6:7, 7:5, 7:6, ali će zadržati prvo mesto na ATP listi bar do kraja turnira u Rimu koji počinje za dva dana.

Posle današnjeg meča, Nole je priznao da je razočaran, ali je i dodao da je ovo svakako bio njegov najbolji meč od početka sezone.

''Bio je to fantastičan meč, razočaran sam što nisam uspeo da dođem do brejka. Da sam iskoristio prednost nekih brejk lopti, sve bi bilo drugačije. Mislim da sam svakako igrao najbolje od početka godine. Kada se razočaranje zbog poraza povuče, videću pozitivne strane ovog meča'', izjavio je Đoković.

O mladom Alkarazu imao je samo reči hvale.

''Imao sam problem da kontrolišem njegove lopte, očigledno i zbog nadmorske visine, bile su brže, zaista je bilo teško. Takođe, imao sam problem i sa bekhendom, nisam mogao da se pozicioniram kako sam hteo i to mu je dalo mnogo lakih poena. Mentalno se dobro držao, za nekog njegovih godina, da igra tako zrelo i hrabro, to je impresivno, zaslužio je da pobedi'', naglsio je Đoković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke