Nole neće kao Federer? Ovo je plan!

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.11.2022.
20:58
Izvor: Sportske.net, K1 TV

Koliko je ostalo do povlačenja sa scene?

EPA-EFE/ABIR SULTAN
EPA-EFE/ABIR SULTAN

Povezane vesti

Srđan Đoković, otac našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, bio je gost ''Uranka'' na TV K1, gde je napravio osvrt na čitavu ovu tenisku godinu koja je bila posebno teška za Noleta. Melburn, pogotovo...

Pred kraj godine, a uoči narednog Australijen opena u januaru, i dalje traje neizvesnost da li će Australijanci dozvoliti Novaku da se takmiči i na narednom turniru.

''Nisam birao reči onda kada su mi držali dete u zatvoru nedelju dana što je sramota svih tih ljudi. Novak u pritvoru nije mogao ni da čuje, ni da vidi Srbe koji su mu ispred pružali podršku, ali on je postigao fantastičnu pobedu, mnogo veću nego da je osvojio tih njihovih 10 čuvenih Austalijan turnira, a više i ne brojim koliko ih je osvojio“, rekao je Ðoković.

Slučajno, ili namerno, on je otkrio i Novakov plan koliko još dugo želi da igra pre povlačenja sa scene i s tim u vezi napravio je poređenje sa Rodžerom Federerom, koji se tek nedavno povukao iako je ovog leta napunio 41 godinu.

''Po svim pokazateljima biće i najbolji sportista sveta za dve godine, jer toliko još planira da igra, koliko ja znam. Najbolji teniser sveta je postao već odavno. On je ušao u 36. godinu, to su već ozbiljne godine, a na način na koji je Federer igrao i bio na terenu do 41. godine moj sin nikada neće'', poručio je Srđan Đoković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke