Nole otkrio novinarima šta je rekao princezi na ceremoniji

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.07.2024.
21:15
Izvor: Sportske.net

Reči podrške...

EPA-EFE/TOLGA AKMEN
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Povezane vesti

Zahvaljujući Karlosu Alkarazu, Rodžer Federer i dalje ima najviše osvojenih trofeja na Vimbldonu, ukupno osam. Naš Novak Đoković je i prošle godine, kao i danas bio u prilici da izjednači taj Federerov rekord, ali oba puta nije uspeo da savlada Alkaraza u finalu.

Tokom današnje ceremonije dodele pehara, prvi je na teren izašao Novak, kome je princeza od Velsa Kejt Midlton uručila trofej namenjen finalisti, odnosno poraženom u finalu.

Njen današnji dolazak na finale Vimbldona izazvalo je veliku pažnju širom sveta, s obzirom da se nekoliko meseci nije pojavljivala u javnosti zbog borbe sa teškom bolešću.

Nole je iskoristio ovaj susret da princezi uputi reči podrške i poželi joj brz oporavak, a takođe je istakao i kakvu podršku princeza, odnosno kraljevska porodica daju teniserima na Vimbldonu.

''Rekao sam joj da mi je drago što je vidim u dobrom stanju, to je vrlo bitno za zemlju, za kraljevsku porodicu. Veliku podršku daju ovom turniru, njena sestra je igrala tenis dosta vremena i veoma poštuju i uvažavaju igru, razumeju je. To je sjajno, da imate toliku podršku od kraljevske porodice'', izjavio je Novak u razgovoru sa novinarima posle meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke