Nole Rafi: "Hvala za sve, sešćemo na plažu i pričati uz piće"

Autor: Mladen Heleta
subota 19.10.2024.
20:36
Izvor: Sportske.net

Sjajno.

EPA-EFE/STR
EPA-EFE/STR

Povezane vesti

U Rijadu je maločas stavljena tačka na najveće rivalstvo u istoriji tenisa. Dvojica najboljih igrača u istoriji ovog sporta, Novak Đoković i Rafael Nadal, odigrali su svoj poslednji meč, a Srbin je pobedom od 2:0 u setovima ispratio Španca u penziju.

Đoković je nakon meča imao veoma emotivno obraćanje.

"Ne znam gde bih počeo. Vratiću se na prvi meč koji smo igrali 2005. godine, ja mislim. Ko bi rekao da ćemo stajati ovde skoro 20 godina kasnije i da ćemo odigrati toliko mečeva. Neverovatan sportista, neverovatan čovek. Rivalstvo je bilo sjajno, a nadam se da ćemo imati prilike da sednemo negde na plažu i uz piće se osvrnuti na život i pričati o nečemu drugom. Znam koliko se porodica žrtvovala i koliko se žrtvuje za uspeh profesionalnog tenisera, vi zaslužujete takođe čestitke", rekao je Novak i potom se Nadalu zahvalio na svemu što je uradio za tenis:

"Mogao bih da pričam celo veče, ali mislim da Rafa treba da priča umesto mene. Bila je čast, kao što sam ti rekao i na mreži. Veoma je emotivan dan i momenat. Igrali smo toliko mečeva tokom svih godina. Ne napuštaj tenis, čoveče, ostani sa nama. Završio bih sa zahvalnicom u ime celog teniskog sveta za ono što si učinio za nas", istakao je Novak.

Osvrnuo se Srbin i na publiku u Rijadu:

"Sjajna publika. Hvala vam svima što ste dolazili u svakom meču u velikom broju i što podržavate ovaj sport. Bili ste sjajni", kazao je Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke