Nori opet udara na Novaka: ''Što mi se nije izvinio!?''

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.05.2023.
17:20
Izvor: Sportske.net

Opet se vratio na incident u Rimu.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Novak Đoković i Kameron Nori su se pre dve nedelje sastali u Rimu u osmini finala, naš teniser je dobio taj meč sa 2:0, a veliku pažnju izazvao je i nesvakidašnji potez Norija koji je prilikom jednog smeča pogodio Novaka u nogu, iako Đoković nije ni pokušao da vrati lopticu, čak je bio okrenut leđima.

Nole je kasnije prokomentarisao taj detalj, ocenio je da to nije fer-plej i da nije razumeo Norijevo ponašanje, koji mu je u pojedinim trenucima i glasno vikao u lice.

Sada je, posle jučerašnje pobede nad Perom, i Nori izneo svoje viđenje ovog događaja. Britanac smatra da Novak njemu treba da se izvini!?

''Ja sam se odmah izvinio Novaku, nisam ga video da je to isto uradio. Pogledao sam gore, udario lopticu, nisam video da se okrenuo i da se već predao u tom poenu. Ja sam samo želeo da dođem do pobede. To je bio jedan od onih mečeva u kojima je Đoković jedan od najboljih na svetu i želeo sam da odigram najbolje što mogu pred Rolan Garos.

Ne mislim da sam slavio poene njemu u lice. Svi koji me dobro poznaju znaju da sam ponekad glasan na mečevima, a nekada nisam. To je bio običan meč za mene i imao sam problema sa kukom i zato sam tražio medicinski tajm-aut, sve je to po pravilima bilo'', objašnjava Nori.

On je podsetio i da je njegov meč sa Novakom Đokovićem kasnio 13 minuta, pa je i zbog toga očekivano Novakovo izvinjenje.

''Želeo je dodatno vreme sa fizioterapeutom, a meč je bio zakazan u 11 sati. Izašao je recimo u 11.12 ili 11.13, mislim da nije video nikakav problem u tome. Nije mi rekao ni reč. I nijednog trenutka se nije izvinio. Posle 15 minuta je igrač diskvalifikovan, ja sam nastavio samo da se zagrevam. Nikada to nisam video u karijeri, ali verujem da je to sve u skladu sa pravilima, bar su mi tako rekli'', istakao je Nori.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke