Novak će igrati za Srbiju u Beogradu

Autor: Sportske Net
sreda 17.07.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net

Mečevi su zakazani za 14. i 15. septembar.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Novak Đoković će biti deo Dejvis kup tima koji će igrati u plej-ofu za Svetsku grupu protiv Grčke, potvrdio je TSS.

Đoković će prvo braniti boje naše zemlje na Olimpijskim igrama, potom nastupiti na US Openu, posle čega će put Beograda gde će se u hali "Aleksandar Nikolić" igrati protiv reprezentacije predvođene Stefanosom Cicipasom.

Mečevi su zakazani za 14. i 15. septembar.

Karte za mečeve protiv Grčke će biti u prodaji 10 dana pred početak.

"Počinje odbrojavanje pred tenisko usijanje 2024. godine! Na Olimpijskim igrama u Parizu, od 27. jula do 4. avgusta, započeće ga najbolji teniser sveta u istoriji Novak Đoković i srpski reprezentativac Dušan Lajović. Nastaviće ga, pojačani Mionirom Kecmanovićem, Laslom Đereom i Hamadom Međedovićem, učećem na Ju-Es openu, od 26. avgusta do 8. septembra. Zatim svi zajedno dolaze da pod trenerskom palicom selektora Viktora Troickog zaigraju u plej-ofu za Svetsku grupu protiv Grčke u Beogradu 14. i 15 septembra!
 
Novak Đoković je apsolutni favorit i na Olimpijskim igrama i na Ju-Es openu. Na pariškoj šljaci svi očekuju da osvoji olimpijski zlato, jedinu medalju koja mu nedostaje u prebogatoj kolekciji. Po tradiciji posle toga srpski teniseri beleže sjajne rezultate na njujorškom betonu. A, zatim - spektakl za kraj bogatog letnjeg programa! Dejvis kup plej-of duel s Grčkom koju predvode braća Cicipas.
 
Posle sedam dugih godina u Beogradu, ponovo u dvorani "Aleksandar Nikolić", zaigraće Novak, Miomir, Laslo, Dušan i Hamad. Protivnik je za poštovanje, predvođen Stefanosom Cicipasom, ali je Srbija uvek favorit, bez obzira ko se nalazi preko mreže. Ulaznice za spektakl biće puštene na samom početku vrelog teniskog leta, za 10 dana. Ne propustite priliku da uživo bodrite jedan od najboljih reprezentativnih timova na planeti! Idemooo, Srbija!!!
 
Neka odbrojavanje počne! Deset..."
, navodi se u saopštenju TSS.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke