Novak dobija sve veću podršku iz Amerike, oglasio se i senator!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.07.2022.
21:02
Izvor: Sportske.net

Hoće li imati efekta?

 EPA-EFE/TOLGA AKMEN
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Povezane vesti

Još nešto više od mesec dana ostalo je do početka US opena, a i dalje traje neizvesnost da li će naš najbolji teniser Novak Đoković moći da učestvuje na četvrtom grend slem turniru ove sezone.

Još uvek važeći propisi u Sjedinjenim Američkim Državama ne dozvoljavaju ulazak u zemlju osobama koje nisu vakcinisane protiv koronavirusa, a Đoković ne namerava da ispuni taj uslov, nadajući se da će se do počeka US opena pomenuti propis promeni.

Kako se bliži početak US opena, Novak dobija sve glasniju podršku u smislu da se i pojedini političari u Americi javno zalažu da se srpskom teniseru dozvoli učešće na ovom turniru.

Preneli smo ranije danas da se oglasio i Ričard Grenel, bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine, a sličan stav izneo je i američki senator Dru Springer.

''Bajden zabranjuje Đokoviću da dođe u SAD da igra na US openu, ali sa druge strane dozvoljava milionima nevakcinisanih ilegalnih imigranata iz Meksika da pređu granicu. Postavljam pitanje: Šta je još jedna nevakcinisana osoba?'' napisao je Springer na svom Tviter nalogu, obraćajući se američkom predsedniku Džou Bajdenu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke