Novak: "Drago mi je da mi baš ti predaješ nagradu..."

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 22.04.2024.
22:25
Izvor: Sportske.net

Novak proglašen najboljim sportistom sveta.

EPA/JOERG CARSTENSEN
EPA/JOERG CARSTENSEN

Povezane vesti

Legendarni Endi Garsija je vodio večerašnju dodelu nagrada "Laureus", a nagradu za najboljeg sportistu dodelio je Tom Brejdi, najveći majstor NFL-a u istoriji. 

Nagrada je otišla u ruke - Novaku Đokoviću!

"Drago mi je da mi baš ti predaješ nagradu jer se ugledam na tebe ne samo u sportu, nego i u životu. Poslednjih sat i po vremena gledam sportiste u ovoj prostoriji i podilaze me žmarci", rekao je Novak odmah po primanju velikog priznanja.  

Novak je peti put večeras postao najbolji sportista sveta, što ga definitivno svrstava u top 5 najboljih sportista svih vremena. 

"Svima želim da vam čestitam. Laureus je posebna organizacija i počastvovan sam što sam mogao 2012. godine da primim ovu nagradu. Sport ima snagu da promeni svet i mi to vidimo. Deca biraju sport, neke posebne veštine se razvijaju kroz sport. Hvala akademiji koja u ovih 25 godina pokušava da unapredi živote dece i čast mi je što sam deo svega ovoga večeras", rekao je Novak. 

"Nije važno koje smo boje kože, kojim jezikom govorimo, sport ujedinjuje ljude. Ovde ima sjajnih tenisera, Karlos, Rafa, Garbinje i Martina, mi sve dugujemo našim porodicama i svima šaljem veliko hvala, a najviše mom timu koji je najzaslužniji za moj uspeh", rekao je Novak Đoković. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak