''Novak ekspres'' - Još set do polufinala!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.01.2023.
11:11
Izvor: Sportske.net

Sve ide po planu.

EPA-EFE/LUKAS COCH
EPA-EFE/LUKAS COCH

Povezane vesti

Uživanje je gledati današnji četvrtfinalni meč u Melburnu, Novak Đoković nezadrživo grabi ka plasmanu u polufinale Australijan opena.

Posle prva dva seta u meču protiv Andreja Rubljova, rezultat je 2:0 za našeg tenisera, po setovima 6:1 i 6:2, a sve to je Đoković uradio za sat i 22 minuta igre.

Još set mu ostaje do polufinala, a kako Novak danas igra možda najbolje ilustruje reakcija Andreja Rubljova posle Đokovićevog drugog brejka u drugom setu, ukupno četvrtog od početka meča, kada je ruski teniser maltene bio na ivici suza prilikom odlaska na pauzu između gemova.

Ta pauza mu je ipak pomogla da povrati koncentraciju, stekao se utisak da je odlučio da krene na sve ili ništa, dosta je rizikovao, pa je pružio dobar otpor Đokoviću u narednom gemu na servis srpskog tenisera, ali Nole mu ni ovoga puta nije dozvolio brejk - 6:2 u drugom setu i nadamo se da će se ovaj meč brzo završiti.

Ako se sve do kraja bude odvijalo prema očekivanjima, Novak Đoković će se u polufinalu sastati sa Amerikancem Tomijem Polom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke