Novak im je trn u oku - Besramni Španci!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 09.02.2022.
21:32
Izvor: Sportske.net

Koliko daleko su spremni da idu?

EPA-EFE/PETER FOLEY
EPA-EFE/PETER FOLEY

Povezane vesti

Španski mediji se u poslednje vreme često dotiču Novaka Đokovića, koji im uostalom, nikada nije bio omiljena ličnost zbog rivalstva sa Rafaelom Nadalom.

Međutim, sada prevazilaze sve granice, pa su i u intervjuu koji nema apsolutno nikakve veze sa Novakom Đokovićem, iskoristili priliku da ga etiketiraju.

Španski "As" je kontaktirao svog trenera Hosuea Linaresa koji vodi omladinsku selekciju Al Rajana. Njihova želja je bila da im Linares opiše na koji način funkcioniše život u Kataru u doba virusa korona, a sve uoči Svetskog prvenstva u fudbalu.

Tako su usledila brojna pitanja o tipu života, skupoći življenja, prohodnosti Dohe za turiste i slično...

Jedno od pitanja novinara "Asa" bilo je i to: "Da li bi Novak Đoković, u svojoj trenutnoj situaciji, mogao uživo sa posmatra meč finala Svetskog prvenstva?". Dakle, nije im bila namera da oslove "nevakcinisane osobe", već je ovo isključivo bio napad na prvog tenisera sveta. 

Linares je odgovorio odrično, rekavši da u tom slučaju Novak ne bi mogao da popije ni šoljicu kafe u Kataru zbog rigoroznih mera ove zemlje.

I sam naslov autora teksta je jasan pokazatelj cilja koji je izvesni Peter Irvanzo želeo da postigne, a on je sledeći: "Hosue Linares: Đoković ne bi mogao da popije ni kafu u Kataru".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke