"Novak je legenda tenisa, presrećni smo što učestvuje u Tokiju"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 21.07.2021.
14:01
Izvor: Sportske.net

Lepe reči legendarnog gimnastičara.

EPA-EFE/STEVE PASTON
EPA-EFE/STEVE PASTON

Povezane vesti

Legenda svetske gimnastike i stručni konstultant TV "Eurosport" Fabijan Hambuhen rekao je za domaće medije da je izuzetno počastvovan što će sportistka kalibra Novaka Đokovića učestvovati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

Novak je juče otputovao u Tokio, nakon što je prošle nedelje saopštio da će biti deo Olimpijskog tima Srbije. Pokušaće da ispiše istoriju osvajanjem zlatne medalje i ogroman broj očiju biće usmeren ka njegovom pohodu.

Višestruki osvajač medalja na Olimpijskim igrama Fabijan Hambuhen veruje da je Novakova želja za uspehom na teniskom turniru samo dala na značaju ovim Igrama.

"Đoković je veliki šampion i legenda tenisa. Osvojio je toliko grend slemova, a mi kao olimpijska porodica smo presrećni što će se takmičiti ove godine. Imali smo Federera, Nadala, bilo je mnogo velikih igrača na Olimpijskim igrama, tako da smo zaista počastvovani što će se Novak takmičiti i što smatra da su baš ove Olimpijske igre veoma bitne za njega. Naročito jer u svetu tenisa Olimpijada nije toliko bitna kao za gimnastičare, tako da smo presrećni. Hvala mu!", rekao je Hambuhen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke