"Novak je odgovorio svima koji su sumnjali u njegovu motivaciju"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 03.06.2024.
16:00
Izvor: Sportske.net

Moželi Novak do odbrane trona na RG?

AP Photo/Jean-Francois Badias
AP Photo/Jean-Francois Badias

Povezane vesti

Najbolji teniser Novak Đoković igra meč osmine finala Rolan Garosa protiv Franciska Serundola, posle martonskog susreta sa Muzetijem, koji je trajao do tri ujutru.

Žastin Enan, koja komentariše događaje a turnira za "France TV", rekla je da je Đoković odgovorio svima koji su sumnjali u njegovu motivaciju. 

"U svakom slučaju, ako je neko sumnjao u njegovu motivaciju na Rolan Garosu, dao je zaista dobar odgovor na to. Prošle godine je umakao direktnim konkurentima na Turu, Federeru i Nadalu. Pre nego što neko obori njegove grend slem rekorde, biće prestar da bi ga to brinulo", izjavila je Belgijanka.

Evidentno je, a to i potvrđuje i bivša teniserka, da Novak lako izlazi na kraj novim mladim nadama. 

"Jako dobro se nosi sa mladima, iako je od Alkarasa izgubio na Vimbldonu. Uradio je sve prošle sezone, osvojio tri grend slema, ATP Finale... Teško je biti bolji od toga, tako da možemo da zamaislimo da je zapelo sa motivacijom. Imao je i promene u timu, mislim da je to dodatni element, ali uprkos svom iskustvu i godinama, sve kroz šta je prošao, to je u poslednje vreme svakako bio važan faktor", zaključila je Enan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke