Novak jedva čeka duel sa Hrvatima, van terena prijateljstvo, na terenu rivalstvo!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 02.12.2021.
09:20
Izvor: Sportske.net

Susret sa Hrvatskom zakazan je za petak.

TSS
TSS

Povezane vesti

Dejvis kup reprezentacija Srbije je posle velike borbe savladala Kazahstan i plasirala se u polufinale Dejvis kupa u Madridu.

Tamo ih čeka ekipa Hrvatske koju su dobijali u čak devet od prethodnih deset okršaja, pa se s pravom nadaju da mogu do finala.

Ipak, put neće biti lak, toga je svestan i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

"Rivalstvo je veliko, mi smo komšije. Uvek je to neki dodatni pritisak, motiv, pritisak, obe zemlje žele pobedu. Bez obzira šta se dogodi na terenu, ono šta je bitno jeste da postoji poštovanje i prijateljstvo na terenu i van njega. Siguran sam da će oba tima dati sve za pobedu. Nije u pitanju samo pobeda na talonu, već i to što igramo jedni protiv drugih, obema reprezentacija to mnogo znači.

Hajde da vidimo šta će se desiti, nadam se da ćemo dobiti taj prvi singl. Imamo dan za odmor, dan je dug. Kada niste na terenu, emotivno ste tu, navijate, podržavate sunarodnike, stvarno je razlika velika. Lepo je kada imate dan više da se odmorite i da skupite energiju. Imamo dobru hemiju, možemo da pobedu i to nam je cilj, veoma smo motivisani", istakao je Đoković nakon meča sa Kazahstancima.

Susret sa Hrvatskom zakazan je za petak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke