Novak nervozan pred start povratničkog US opena, odredio motivacionu pesmu pred izlazak na teren!

Autor: Lazar Nikolić
subota 26.08.2023.
09:30
Izvor: Sportske.net

Srbin se vraća u Njujork i napada novi trofej.

Beta/AP Photo/Frank Franklin II
Beta/AP Photo/Frank Franklin II

Povezane vesti

Trostruki osvajač US opena Srbin Novak Đoković posle godinu dana pauze vraća se u Njujork i napada 24. grend slem titulu u karijeri.

Poznato je da Amerikanci nisu dozvolili osvajaču najviše grend slem titula da učestvuje na turniru jer nije vakcinisan protiv koronavirusa. Sada su se pravila izmenila, a naš teniser dobio priliku da se ponovo bori za trofej u Njujroku.

Nije Đokoviću svejedno pred start turnira. Potvrdio je iskusni teniser da nervoza postoji, nadamo se ona pozitivna. Da je u sjajnoj formi Đoković je potvrdio osvajanjem mastersa u Sinsinatiju i pobedom u epskom finalu protiv Španca Karlosa Alkaraza koji će mu biti najveći rival u Njujorku.

"Jako sam nervozan, kao i svi. Ljudi misle da nemam nikakav stres ili napetost, a ustvari naprotiv, imam dosta. Dogovaram se sa njim, upavljam stresom. Svako ima svoj način za upravljanje tim. Imao sam fizičke poteškoće u finalu Sinsinatija, Karlos je igrao sjajno. Odigrali smo finale za pamćenje, bilo je uzbudljivo i sigurno je među najteža tri u karijeri. Zato sam i pao na teren nakon meča, osjećao sam se kao da sam osvojio grend slem. Osećao sam se iscrpljeno nekoliko dana nakon toga. Još imam snage i sa 36 godina",istakao je Đoković.

On je imao zanimljiv razgovor na takozvanom danu za medije na centralnom stadionu "Artur Eš" i tom prilikom odgovorio na pitanje jedne dame sa tribina o tome uz koju pesmu bi trebalo da se izlazi na teren pred početak meča.

Đoković je izabrao čuveni hit AC/DC-a, "Thunderstruck", jer ga ta pesma motiviše.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke