Novak otrkio da li se bliži njegova penzija i ko će tada najviše plakati

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 03.10.2022.
14:00
Izvor: Sportske.net

Trijumfalni odlazak iz Tel Aviva.

EPA-EFE/ABIR SULTAN
EPA-EFE/ABIR SULTAN

Povezane vesti

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sa trofejom u rukama napustio je Izrael i otisnuo se u Astanu gde ga čeka turnir serije 500.

Pre polaska ka Kazahstanu, Đoković je bio gost tamošnjeg medija "Walla sport" za koji je pričao o uspehu ostvarenom u Tel Avivu.

"Igrao sam mnogo tenisa ove nedelje, to je ono što sam želeo i zbog čega sam došao u Izrael. Nisam imao vremena da idem okolo, da budem iskren, ali sam uživao na plaži, tu sam provodio bar sat vremena svakog dana, džogirao sam, vozio bicikl, plivao... Prošetao sam malo i starim gradom i video malo istorije", rekao je Novak.

Pre dolaska u Izrael, Đoković je učestvovao na Lejver kupu i prisustvovao je oproštaju Rodžera Federera od profesionalne karijere. A, izraelske medije je zanimalo, kada će on?

"Nisam blizu penzije, ne želim previše da razmišljam o tome. Rodžer je imao prelepu penziju na Lejver kupu u Londonu. Svi smo bili tamo, sa njegovom porodicom, da se oprostimo od njega na veličanstvenom događaju u veličanstvenoj areni. Mora da je to bilo posebno za njega i nema sumnje da je to zaslužio. Jedno znam da ću sigurno želeti, da moji veliki rivali dođu da se oproste od mene", naveo je Đoković otkrivši da će njegova majka sigurno biti najtužnija tog dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke