Novak posle pet godina u Indijan Velsu - Najbolji na svetu poslao poruku navijačima

Autor: Sportske Net
sreda 28.02.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Turnir počinje 6. marta.

EPA-EFE/Jorge Zapata
EPA-EFE/Jorge Zapata

Povezane vesti

Novak Đoković se posle pet godina vraća u Indijan Vels, gde će igrati na prvom mastersu u Sjedinjenim Američkim Državama. Zbog pandemije koronavirusa i potom zabrana koje su bile na snazi za nevakcinisane, najbolji teniser sveta nije mogao na tlo Amerike. 

Ove godine Novak će konačno igrati na jednom od turnira koje najviše voli. Indijan Vels će početi 6. marta, ali Đoković je već tamo, kako bi se pripremio i aklimatizovao na uslove koje vladaju tamo.

Putem zvaničnih društvenih mreža obratio se Novak navijačima. 

"Sada smo u 2024. godini, a ja sam poslednji put igrao na Indijan Velsu još 2019. godine. Prošlo je pet godina, predugo da se ne bude deo teniskog raja. To je jedan od, bez sumnje, najboljih turnira na svetu. Ovo je verovatno omiljeni turnir mnogim igračima, uključujući i mene. Ne mogu da dočekam da dođem i igram ponovo pred nekim od najboljih navijača koje imamo", rekao je Novak i dodao:

"Prva titula na Indijan Velsu bila je 2008. godine, to je bila jedna od najboljih titula u mojoj karijeri u tom momentu. Imao sam sreću da još četiri puta osvojim ovaj turnir, da igram neke neverovatne mečeve u finalu, sa Federerom, Nadalom i mnogim drugim sjajnim teniserima. Zaista se radujem povratku", završio je prvi teniser sveta. 

Novak, baš kao i Rodžer Federer, na ovom turniru ima najviše titula, pet. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke