Novak posle velike borbe: "Žao mi je Lasla, Kecmanović neka sačeka!"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 20.04.2022.
21:30
Izvor: Sportske.net, Beta

Za plasman u polufinale turnira u Beogradu sutra će se boriti sa Miomirom Kecmanovićem.

 Copyright:Serbia Open
Copyright:Serbia Open

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je Laslo Đere bio bolji u današnjem meču osmine finala Srbija opena i da mu je žao što je sa terena samo jedan od njih dvojice mogao da izađe kao pobednik.

"Jako mi je žao što je morao samo jedan pobednik da izađe sa terena danas, jer je bio meč za istoriju. Laslo je većinu meča diktirao tempo i bio bolji igrač. Ja sam na mišiće odigrao i uspeo da izvučem pobedu danas. Čestitke Laslu, žao mi je što se ovako završilo", rekao je Đoković posle meča.

Đoković se plasirao u četvrtfinale Srbije opena, pošto je danas posle velike borbe i preokreta pobedio sunarodnika Lasla Đerea sa 2:6, 7:6, 7:6, a za plasman u polufinale turnira u Beogradu sutra će se boriti sa Miomirom Kecmanovićem.

Upitan kako se fizički oseća posle meča, Đoković je uz osmeh odgovorio: "Nikad svežiji".

"Znam da moj protivnik sada ovo gleda. Nikad se jače i snažnije i svežije nisam osećao u životu", rekao je Đoković.

"Kecmanović je u formi života verovatno. Poslednja tri-četiri meseca beleži najbolje rezultate u karijeri. Mlad je igrač, perspektivan, izuzetno talentovan, ima veliki potencijal da dogura do samog vrha teniskog. Ja mu to želim, ali neka sačeka još malo. Barem sutra", rekao je Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke