Novak priznao veliku grešku pre odlaska u Melburn: ''Kajem se...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.02.2022.
22:41
Izvor: Sportske.net

Zbog toga je bio na još većem medijskom udaru uoči Australijan opena.

EPA-EFE/DIEGO FEDELE
EPA-EFE/DIEGO FEDELE

Povezane vesti

Svašta je Novak Đoković preživeo na početku ove godine, u velikoj želji da nastupi na Australijan openu i obori rekord po broju Gren Sem titula.

Ta želja mu nije ispunjena, australijske vlasti su mu oduzele prethodno izdatu vizu i posle pritvora ga deportovale iz zemlje, samo dan pre početka turnira.

Za to vreme, tamošnji mediji su Novaka osuđivali i zbog informacije da je dao intervju ''L'Ekipu'' par dana pošto je dobio pozitivan nalaz na koronavirus, sredinom decembra, dvadesetak dana pre odlaska u Melburn.

U intervjuu za BBC Novak je prokomentarisao i tu situaciju i priznao da se kaje zbog toga.

 "Da, bio sam pozitivan i to je bila užasna greška i procena. Voleo bih da mogu da vratim vreme i da to ne uradim.

Uradio sam to iz nekoliko razloga. Prvo, jer poštujem L'Ekip kao jedan od najboljih sportskih medija na svetu. Frenk Ramera, novinar, je neko koga poznajem puno, puno godina i uvek sam imao odličan odnos sa njim.

Prethodno smo već ugovorili taj intervju i nisam želeo da ga izneverim. Da li je trebalo da budem više oprezen? Da li je trebalo da ga obavestim? Apsolutno.

Voleo bih da mogu da vratim vreme, to je moja greška, priznajem je i stojim iza nje i veoma mi je žao zbog toga", poručio je Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke