Novak razočaran - Kakve je probleme imao ovih dana i koji je sledeći turnir?

Autor: Darko Mitrović
subota 24.04.2021.
23:55
Izvor: Sportske.net

Naravno, čestitke protivniku nisu izostale.

Marko Djokovic/Starsportphoto ©
Marko Djokovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i dalje traži pravu formu još od osvajanja titule na Australijan openu.

Posle Monte Karla, ni na svom terenu u Beogradu nije zablistao punim sjajem, pa je večeras posle velike borbe eliminisan u polufinalu od ruskog tenisera Aslana Karaceva.

Posle meča, Novak je priznao da je imao određenih zdravstvenih problema i da je osećao vrtoglavicu, ali nije u tome želeo da traži alibi za poraz.

''Čestitam mu, odigrao je hrabro i zaslužio pobedu. Bilo je dosta uspona i padova, iamo sam i nekih zdravstvenih problema u prethodna dva dana, ali to nikako ne umanjuje njegove zasluge. Ipak, neću se sećati momenata sa ovog meča zbog poraza. Bio sam blizu, a on je svaki put odigrao hrabro i to mu se isplatilo'', istakao je Đoković.

On je još jednom naglasio da su mu najvažniji nastupi na Gren Slem turnirima ove sezone, pa u ovom trenutku nije mogao da potvrdi da li će pre Rolan Garosa nastupiti na još nekom manjem turniru.

''Ne znam da li ću igrati na drugom turniru u Beogradu niti u Madridu. Iskreno, umoran sam malo od pravljenja planova, mada ću se potruditi da budem u Beogradu'', istakao je Đoković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke