Novak se oglasio povodom prekida saradnje sa Vajdom!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 01.03.2022.
23:29
Izvor: Sportske.net

Radili su zajedno 15 godina!

Epa/Andreu Dalmau
Epa/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Drugi teniser sveta Novak Đoković oglasio zajedničkim saopštenjem sa Marijanom Vajdom povodom prekida njihovog partnerstva.

U popodnevnim satima u utorak pojavila se informacija o tome da je Marijan Vajda rešio da po drugi put napusti trenerski tim Novaka Đokovića, što je dobilo svoju potvrdu nekoliko časova kasnije.

"Marijan je bio na mojoj strani tokom najvažnijih i najnezaboravnijih momenata moje karijere. Zajedno smo ostvarili neke izuzetne stvari i ja sam mu veoma zahvalan na prijateljstvu i posvećenosti u poslednjih 15 godina. Iako možda napušta moj profesionalni tim on će uvek biti deo porodice i ne mogu dovoljno da mu se zahvalim za sve što je učinio", saopštio je Đoković.

Vajda je 2017. godine već napustio Novaka, a razlog je bio taj što je više vremena želeo da provede s porodicom. Kada se vratio godinu dana kasnije, odsustvovao je sa brojnih turnira upravo iz tog razloga.

"Tokom mog vremena sa Novakom imao sam sreće da ga gledam kako se transformiše u igrača koji je danas. Sećaću se našeg zajedničkog vremena sa velikom količinom ponosa i veoma sam srećan zbog uspeha koji smo ostvarili. Ostaću njegova najveća podrška na i van terena i gledati ka novim izazovima", reči su Marijana Vajde.

Ovog puta, razlozi rastanka nisu navedeni, a jedino što se ističe je da nema veze sa novonastalom situacijom povodom Novakove odluke da se ne vakciniše.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke