Novak - Trka sa vremenom, kako se oporaviti za finale?

Autor: Darko Mitrović
subota 15.05.2021.
22:19
Izvor: Sportske.net

Španac je danas mnogo lakše došao do finala.

Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino
Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspeo je da izađe na kraj i sa Stefanosom Cicipasom i sa Lorencom Sonegom, sve u istom danu, posle velikih borbi i nema sumnje da prilično iscrpljen čeka nedelju i finalni okršaj sa Rafaelom Nadalom u borbi za titulu u Rimu.

Istovremeno, Španac je rutinski savladao Amerikanca Opelku sa 2:0 i znatno svežiji će ući u borbu za titulu, ali je i tokom dosadašnjeg turnira, kao i prethodno u Madridu pokazao da je ranjiv i da ne deluje tako zastrašujuće na šljaci, kao što je to godinama bio slučaj.

U svakom slučaju, čeka nas velikli spektakl sutra u Rimu, a Nole je posle trijumfa nad Sonegom izrazio nadu da sutra bar neće biti problema sa kišom.

''Pre svega, moram da se oporavim. Nemam previše vremena, igrao sam mnogo tenisa danas. Rafael će imati sveže noge, a meni će biti potrebne one kako bih mogao da mu parriram. Doduše, i Rafael je imao neke teške mečeve. Mada i ja sam se mučio sa odlaganjima zbog kiše… Nadam se da sutra neće biti tih problema'', izjavio je Đoković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke