Novak u matine terminu, Špancima ništa ne znači duel višestrukih Grend Slem šampiona?

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.05.2022.
21:52
Izvor: Sportske.net

Nepoštovanje, ili nešto drugo?

Starsrport/Serbia Open
Starsrport/Serbia Open

Povezane vesti

Posle pobede nad Gaelom Monfisom, danas je Novak Đoković imao slobodan dan na turniru u Madridu, a sutra ga očekuje duel protiv dugogodišnjeg rivala, sa kojim se nije sastajao još od 2017. godine i turnira u Dohi.

U pitanju je duel Đokovića i Endija Mareja koji je proteklih godina imao velikih problema sa povredama, operacije kuka, što je iziskivalo i dugu pauzu, ali Marej nije odustajao i još uvek pokušava da se vrati tamo gde pripada, među najbolje igrače na ATP listi.

Njih dvojica su u karijeri odigrali ukupno 36 međusobnih mečeva, a Novak vodi sa 25:11 u pobedama.  Radi se o igračima koji su zajedno osvojili 23 Grend Slem titule, (Đoković 20, Marej tri), o igračima koji su svojevremeno igrali antologijske mečeve za trofeje na najvećim turnirima, ali to izgleda nije mnogo značilo organizatorima turnira koji su njihov sutrašnji duel u osmini finala turnira u Madridu zakazali za - 12 časova.

Kako god, to će svakako biti sutrašnji meč dana, a nadamo se da će Nole nastaviti da podiže nivo igre što je juče protiv Monfisa i nagovestio.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke