Novak u "prajm tajmu", tornado pravi problem organizatorima!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 02.09.2021.
09:12
Izvor: Sportske.net

Velika oluja prethodne večeri na US openu.

 EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sastaće se u noći između četvrtka i petka od 01.00 sa Holanđaninom Taronom Grikspurom u drugoj rundi US opena.

Njihov prvi susret ikada zakazan je za 19 sati po lokalnom vremenu i otvara program na "Artur Eš" stadionu pre duela u ženskoj konkurenciji koji će odigrati Karolina Pliškova i Amanda Anisimova.

Đoković je do drugog kola došao posle pobede nad Helgerom Runeom, gde je problema imao samo u drugom setu koji je izgubio u taj-brejku. S druge strane, Grikspur je na znatno teži način izborio okršaj protiv najboljeg igrača planete iznenadivši Jana-Lenarda Štrufa posle preokreta i trijumfa od 3:2.

Ono što bi mogao da bude potencijalni problem za odigravanje ovog, ali i drugih mečeva, jeste tornado koji je juče pogodio Njujork. Oluja praćena snažnim vetrom i kišom bila je ogromna, noseći predmete unaokolo. Čak ni zatvoreni krov nije sprečio oluju da dopre unutar stadiona "Luj Armstrong".


Dakle, ni krov nije garant da će meč moći neometano da se igra, ali veruje se da nešto slično ne bi trebalo da se ponovi predstojeće večeri.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke