Novak već počinje pripreme za Vimbldon, možda učestvuje i na turniru

Autor: Sportske Net
ponedeljak 14.06.2021.
17:20
Izvor: Sportske.net

Nema odmora za srpskog tenisera.

Beta/BRANISLAV BOZIC
Beta/BRANISLAV BOZIC

Povezane vesti

Kako prenosi "Sport klub" Novak Đoković treniraće na Majorci za predstojeći Vimbldon. Njegov trener Goran Ivanišević rekao je da će se najbolji teniser pripremati na španskom ostvu, kao i da je moguće da će učestvovati na turniru u tom gradu.

"U sredu idemo. Tamo ima i turnir, pitanje je hoćemo li ga igrati ili nećemo. Po mom mišljenju, ne bi trebalo da igramo taj turnir, zato što je trava u Londonu dosta drugačija od Majorke“, kazao je Ivanišević za "Sport klub".

Grend slem, koji je sprski teniser osvojio prošle godine počinje u ponedeljak 28. juna i trajaće naredne dve nedelje, stoga se Novak neće mnogo zadržavati na Majorci. 

"Trebalo bi tri dana ranije da dođemo u London, a on će kao branilac titule igrati u ponedeljak. Ostaćemo sedam-osam dana na Majorki. Turnir je pod upitnikom, nije to isti slučaj kao sa Beogradom (pred Rolan Garos).Moraju da se odrade bar dva treninga na londonskoj travi, znači da budemo tamo u petak. Treba se i navići na celu atmosferu i striktne uslove, čeka nas i tamo mehur, ne možemo da mrdamo nigde", rekao je Ivanišević. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke