Novak već sutra na terenu, ovo mu je prvi rival!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.06.2022.
10:11
Izvor: Sportske.net

Prvi put u karijeri učestvovaće na ''Đorđo Armani Klasiku''.

EPA-EFE/MOHAMMED BADRA
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Povezane vesti

U pitanju je egzibicioni turnir koji će se na terenima ''Harlingem klaba'' odigrati narednih dana, a u susret Vimbldonu koji počinje 27. juna, gde će Novak Đoković braniti titulu.

S obzirom da u prethodne dve nedelje nije učestvovao na manjim turnirima na travi, ova egzibicija će mu poslužiti kao korisna priprema za nastup na trećem grend slem turniru sezone.

Na ''Đorđo Armani Klasiku'' učestvovaće i Rafael Nadal, i Karlos Alkaraz i mnogi drugi, a Novak Đoković će na teren izaći u sredu, kada će mu rival biti Kanađanin Feliks Ože-Alijasim. Njiihov meč će biti odigran po završetku duela Rafaela Nadala i Stena Vavrinke, koji je zakazan za 14 časova i 30 minuta.

Drugi Novakov meč na ovom turniru zakazan je za petak, a još uvek se ne zna ko će mu biti rival. Baš kao i u sredu, ponovo će Rafael Nadal prvi izaći na teren, a njegov rival u petak će biti Ože-Alijasim.

Inače, Novak je prvi favorit za osvajanje Vimbldona, a kvota da će on osvojiti pehar je 1.76 u AdmiralBet-u. Daleko iza njega je Mateo Beretini, a kvota na njegovu titulu je 6.40.

-



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke