Novakova dirljiva poruka na Tviteru posle istorijskog trofeja

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.11.2022.
08:19
Izvor: Sportske.net

Vreme je za zasluženi odmor, a onda sledi ta Australija...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Iako će nam današnja ATP lista pokazati nešto drugo, Novak Đoković je i juče pokazao da je najbolji teniser sveta.

Osvojio je Završni masters u Torinu, šesti put u karijeri i tako izjednačio Federerov rekord po broju trofeja na završnim turnirima, dok primera radi, Rafael Nadal nema nijedan osvojen trofej na tim turnirima.

Nole je u finalu sinoć savladao Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 u setovima, a posle velikog slavlja na terenu, noćas se oglasio i na Tviteru, gde se zahvalio svima koji su bili uz njega u ovoj turbulentnoj godini, u kojoj mu pored svega drugog što je preživeo, nije dozvoljeno da nastupi na dva grend slem turnira (Australijan open i US open), a trijumf na Vimbldonu nije bodovan na ATP listi.

''Mojoj ženi i deci, porodici, timu, sponzorima, fanovima, svakom ko je bio uz mene u ovoj godini. Putovanje je bilo pravi izazov, ali smo ga pregurali zajedno. Veoma sam zahvalan za svu podršku, ali i za ovaj momenat. Hvala svima iz dubine srca'', poručio je Novak.

Nole je odmah posle trijumfa nad Rudom poslao poruku podrške i srpskim fudbalerima koji će u četvrtak startovati na Mundijalu u Kataru. U AdmiralBet-u je ponuđena sjajna kvota, 2.62, na duplu šansu na Srbiju, odnosno igru X2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke