"Novakova igra je pomalo zabrinjavajuća"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 15.04.2024.
13:30
Izvor: Sportske.net

Đoković je ispao u polufinalu Monte Karla.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Bivši teniser i nekadašnji saigrač Novaka Đokovića Endi Rodik, komentarisao je Novakov nastup u Motne Karu, koji ga je iznenadio i pomalo zabrinuo. 

Đoković je u polufinalu izgubio od Kaspera Ruda sa 6:4, 1:6, 6:4, a Rodik je u analizi za "Tenis Čenl" rekao da ga je najviše iznenadio početni set.

"Bilo mi je teško da razumem Novaka kog smo videli u Monte Karlu. U prvom setu je delova iscrpljeno. Razmena je trajala sedam ili osam udaraca, a on je bio bez snage. Pričamo o danu kada je bilo 22 stepena, tako da je to bilo čudno gledati", kazao je Rodik, pa nastavio:

"Novak je posle toga uspeo da pronađe svoju igru i vrati se u meč. U toj poslednjoj fazi promašio je jedan visoki volej na dva tri metra od mreže. Kao da je tražio nešto sve vreme. Možda je problem fizički, stvarno ne znam. Pomalo je zabrinjavajuće. Normalno je da ne vidite da je neko u ranoj fazi meča tako umoran, pa se onda vrati. To je zabrinjavajuće", istakao je Amerikanac.

Mnogi su se osvrnuli na novu epizodu u ratu između Novaka i publike. Novak je u jednom momentu glasno opsovao, što nije prošlo nezapaženo, a Rodik smatra da je zbog toga trebalo da bude kažnjen.

"Uopšte me ne zanima ko je u pitanju, Novak ili bilo ko drugi. Morao je da dobije upozorenje od sudije za psovanje publike. Novak je opsovao tri puta, a nije dobio nijedno upozorenje", zaključio je Rodik. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke