Novakova noć - Specijalna emisija na RTS-u, kada ćemo saznati konačan epilog?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.01.2022.
20:39
Izvor: Sportske.net, RTS

Sve počinje u ponoć.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Novak Đoković ''broji sitno'' do izlaska iz zloglasnog ''hotela'' u kom je proveo prethodnih pet dana po dolasku u Melburn.

On će u ponoć po našem vremenu izaći pred tamošnji sud, gde će najpre biti saslušan u prisustvu svog advokata, a posle pauze će svoje argumente na istom mestu izneti i zastupnici države. Tek kada se i to završi, uslediće još jedna kraća pauza posle koje će sud doneti konačnu odluku u ovom slučaju.

Sve to će najverovatnije potrajati do rane zore u Srbiji, a RTS je najavio specijalnu emisiju koja će početi u 23 časa i 35 minuta.

Bivši dopisnik RTS-a iz Australije Dragan Caran objasnio je moguće scenarije posle zasedanja suda u Melburnu.

''Đoković može da dobije slučaj i ostane da igra na AO. Ako ne daj Bože izgubi slučaj, moraće odmah da napusti zemlju i koliko su vlasti Australije osione, odredile su i rok za napuštanje zemlje to je 16 časova, ponedeljak, 10. januar. Ukoliko se slučaj prolongira, Novaku može da se izda privremena dozvola da ostane i igra na turniru u Melburnu. Ako Novak ne dobije privremenu dozvolu, u tom slučaju opet će morati da odmah napusti zemlju", objašnjava Caran.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke