Novakova podrška Osaki!

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.06.2021.
16:26
Izvor: Sportske.net

Za razliku od organizatora turnira, Nole ima razumevanja.

EPA-EFE/JUSTIN LANE
EPA-EFE/JUSTIN LANE

Povezane vesti

Povlačenje najbolje japanske teniserke Naomi Osake sa Rolan Garosa izazvalo je veliku pažnju i brojne reakcije prethodnih dana. Razlog ovog njenog poteza je odluka organizatora da je novčano kazne zbog nedolaska na konferenciju za medije, uz pretnju diskvalifikacijom ako joj se nešto slično ponovi.

Ona je odustajanjem želela da prekine natezanje sa organizatorima, a u poruci javnosti koju je potom uputila, otkrila je i da se bori sa depresijom.

Jedan od onih koji su joj pružili podršku je i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

''Naomi je mlada i mogu da je dobro razumem i saosećam sa njom jer sam i ja mnogo puta u karijeri bio na pogrešnoj strani mača i znam kakav je osećaj. Podržavam je i mislim da je bila jako hrabra, žao mi je što prolazi kroz teško stanje, tako sam čuo, želim joj sve najbolje i nadam se da će se oporaviti. Ona je jako važna za naš sport i potrebna nam je nazad, ovo je bilo jako hrabro i ona najbolje zna kako se oseća. Ako je potrebno vreme da napuni baterije, onda to i treba da uradi, podržavam je i nadam se da će se vratiti jača“, izjavio je Đoković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke