Novakovo iznenađenje za Barbaru Šet!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.01.2023.
12:32
Izvor: Sportske.net

Srpski džentlmen...

Screenshot/Eurosport
Screenshot/Eurosport

Povezane vesti

Posle pobede nad Andrejom Rubljovim i plasmana u polufinale Australijan opena, Novak Đoković je ubrzo obavio i dva intervjua - prvi na terenu sa Džimom Kurijerom, a odmah zatim i sa Barbarom Šet za ''Eurosport''.

''Da, prva dva seta, bilo je snažno s moje strane. Možda rezultat to ne govori kakav je to bio meč. Bilo je tesnih gemova, brejk-lopti. Terao sam ga da igra, pogađao sam bitna mesta'', rekao je Novak na početku razgovora sa Barbarom.

Usledilo je pitanje kako je moguće da se on nikada ne ''stegne'' kada su važni, odlučujući trenuci meča.

''Ne, ne, stegnem se i ja, veruj mi. Dešava se da praviš duple greške u bitnim momentima, igraš pasivnije, u poslednja dva meča sam bio jako snažan u bitnim momentima i to je poruka koju želiš da pošalješ protivnicima, znam da gledaju moje mečeve'', naglasio je Novak.

Nole na ovom turniru juri svoj 22. grend slem trofej.

''Uvek sam sanjao velike stvari, tako sam odgajan, zahvalan sam roditeljima što su mi dali slobodu da budem kreativan, da imam ludu, divlju maštu da dođem na vrh iz male zemlje razorene ratom u tom trenutku. Nije mnogo ljudi verovalo da to može da se dogodi. Ponekad moram da se uštinem, zahvalan sam na tome što sam uspeo do sada, ali nemam mnogo vremena da se osvrćem, jer još ima tu posla da se odradi'', rekao je Novak.

A pre početka razgovora sa Barbarom, Novaku je od navijača stigao buket cveća sa porukom, a Nole je džentlmenski odlučio da taj buket pokloni Barbari, s tim da je prepravio poruku - umesto ''za Novaka'', napisao je ''od Novaka za Barbaru'', što je nekadašnju teniserku oduševilo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke