Novi medijski udar na Đokovića stiže iz ''L'Ekipa''! Nole je nervira, baš je nervira!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.03.2021.
18:02
Izvor: Sportske.net

Nije im lako...

EPA-EFE/DEAN LEWINS
EPA-EFE/DEAN LEWINS

Povezane vesti

Svašta je Novak Đoković istrpeo u Melburnu prošlog meseca, ali je i pored svih problema i medijskih napada, uspeo da osvoji Australijan open, deveti put u karijeri.

Od ponedeljka će postati i rekorder po broju nedelja na prvom mestu ATP liste, svrgnuće Federera sa te pozicije, a sve to teško pada onima koji ga ne vole.

Među njima je i Francuskinja Kristel Bone, koja u svom tekstu u tiražnom ''L'Ekipu'' otvoreno priznaje da je Đoković nervira! Taj svoj stav je dodatno 'pojačala'' i citiranjem Nika Kirjosa, koji je odavno poznat kao neko ko je opsednut našim teniserom i bolesnom željom da ga na bilo koji način omalovaži.

"Zašto volimo nekoga? Ili da skratimo priču, zašto volimo jednog sportistu više od drugog, na primer? Pitali ste se to, nakon što ste imali osećaj iznerviranosti kada ste čuli da je Novak Đoković osvojio Australijan open. Momak ga je osvojio devet puta, ima 18 Gren Slem trofeja, skoro kao Rafa Nadal i 310 nedelja je prvi, baš kao Rodžer Federer.

Pa, čak i sa ovim rekordima, Nole bi mogao da igra protiv pangolina i opet biste oklevali da navijate za njega. Postoji više hipoteza za to - možda je to njegov oholi stas, ali ako ste bili fan Ivana Lendla, onda verovatno to nije razlog. Možda je to što je došao posle tandema Federer-Nadal, što bi ostavilo malo ljubavi za njega. Ili možda baš zbog njegove prevelike želje da bude voljen, kao što je uvek ljubazni Nik Kirjos rekao - 'Želi da bude toliko voljen da ne mogu da ga podnesem'".

Istina je da mu ništa ne pomaže. Bilo da lomi reket ili je pažljiv prema skupljačima loptica, u najgorem slučaju vas to nervira, u najboljem vas je baš briga. U Melburnu je tvrdio da je igrao sa pokidanim trbušnim mišićem veličine 2,5 centimetara. Sa takvim stvarima bi se mučili čak i 'Avendžersi'.

Ne zaboravite, on osvaja Australijan open servirajući 200 kilometara na sat sa Marijanskim rovom u stomaku. On vas nervira. Ne zato što je uradio više od tebe, već te samo nervira'', navodi Kristel Bone u svom tekstu.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke