Novi problem za Noleta, ''L'Ekip'' najavio veliku promenu!

Autor: Darko Mitrović
petak 28.01.2022.
21:11
Izvor: Sportske.net

Neverovatno je šta se sve dešava...

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Čak i oni koji ne veruju u teorije zavere, svaša će pomisliti posle svega onoga što se Novaku Đokoviću dogodilo u Melburnu, a što bi u najavi moglo da mu se dogodi i na narednim najvećim turnirima.

Nadali smo se da će ipak moći da zaigra na Rolan Garosu, ali pariski ''L'Ekip'' večeras najavljuje nove promene propisa u Francuskoj, vezano za vakcinaciju protiv koronavirusa.

Prema važećim propisima u toj zemlji, Novak Đoković bi mogao da nastupi na Rolan Garosu, s obzirom da je bio pozitivan na koronavirus 16. decembra i na osnovu toga bi u šest narednih meseci mogao da dobije dozvolu boravak u Francuskoj Francusku, dakle najkasnije do 16. juna, jedanaest dana posle završetka Rolan Garosa.

Međutim, ''L'Ekip'' otkriva da se radi na promenama tih propisa i da će taj rok sa šest meseci biti skraćen na četiri meseca. Ako se to obistini i novi prtopis stupi na snagu, Đoković bi na osnovu preležanog koronavirusa mogao da uđe u Francusku najkasnije do 16. aprila, pa bi prema tome bio onemogućen da igra na Rolan Garosu.

Jedina opcija u tom slučaju bila bi da u međuvremenu Novak dobije novi pozitivan nalaz na koronavirus, što naravno niko ne želi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke