Novinar njujorškog Tajmsa se ponovo obrušio na Novaka: "Taj momak ima problem"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 10.06.2021.
08:16
Izvor: Sportske.net

Poznat je kao ne baš veliki fan srpskog tenisera.

 EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Američki novinar Ben Rotenberg oglasio se juče tokom meča Novaka Đokovića i Matea Beretinija ponovo kritikujući srpskog igrača.

Naime, Rotenbergu je zasmetala Novakova agresivnost, koji je u završnici meča nekoliko puta vikao ka svom boksu i nogom uradio o reklamu, a posebno je to bilo izraženo kada Italijan vinerom dobio poen, na šta je Đoković reagovao u neverici da je rival pogodio.

Rotenberg se oglasio pre svega toga, ali ostaje misterija gde je pronašao manu svetskom broju jedan.

"Ovaj momak ima problem sa agresivnošću. Greška na prošlogodišnjem US Openu nije bila nesreća (prim. aut. kada je lopticom pogodio sudinicu). To je bila logična kulminacija bezobzirnog ponašanja tokom karijere velikog šampiona koji na terenu istresa svoja dnevna sr..a", napisao je Rotenberg na Tviteru.

Nije prvi put da novinar uglednog Njujork Tajmsa ima negativno mišljenje o Đokoviću. Ove godine, nakon Australijan opena, gde je Novak podigao trofej, kritikovao je njegove naviječe smatrajući da je njihovo ponašanje "ekstremno agresivno". Osim toga, i ranije se oglašavao povodom Novaka u negativnom kontekstu. Ruku na srce, umeo je i da pohvali, ali retko.

Takođe, juče smo pisali i onegativnim komentarima italijanskih novinara, koji su kritikovali pljuvanje Đokovića u pravcu Matea Beretinija posle izgubljenog poena.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke