​Obradović oštro o Novaku, reči koje će podeliti Srbiju!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 03.01.2022.
09:40
Izvor: Sportske.net

Šta mu je najviše zasmetalo?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Nekadašnji selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović digao je veliku prašinu izjavom o Novaku Đokoviću, sa kojim više nije u kontaktu zbog konflikta pri kraju njihove saradnje u Dejvis kup timu.

Obradović je gostovao u emisiji "Spotlight" i izneo veoma teške reči na račun prvog tenisera sveta sa kojim je 2010. godine osvojio Dejvis kup.

"U trenutku kada sam napuštao reprezentaciju ušli smo u jedan konflikt za koji ja i dalje kažem da sam u pravu. Novak nikako nije smeo ono da izjavi pred novinarom koji je postavio glupo pitanje u glupom trenutku: "Nole ovde je roštilj sve živo, Niš, levo, desno..." Novak mu odgovara da ne jede meso, ne jede ćevape... Čoveče, Srbija tradicionalno živi na ćevapima, dolaze milioni turista da probaju te ćevape, što ti to pričaš, iz kog razloga?Mi nismo vegani, ne postoji, mi imamo naš srpski pravoslavni post, ali za Božić jedemo prase. Ne jedemo brokoli", rekao je Obradović.

Apostrofirao je da je da glavni izvor proteina dolazi iz mesa i da Đokovićev imuni sistem trpi mnogo zbog toga što ne konzimira ovu vrstu hrane.

"Pustite me toga. Brana će da izdrži, ali ako naiđe velika voda neće da izdrži. Njegov imuno sistem trpi mnogo. To su lupetanja... Nešto što kaže nauka oni pokušavaju da okrenu. Glavni protein, esencija, kada se rodimo, je iz majčinog mleka, a 54 odsto kvaliteta istog proteina je iz organskog mesa, organiskih jaja, organskog kraljvljeg sira ili kajmaka. Neke ekstremne gluposti su okružile Novaka. On je otišao u takav eksperiment nečega da ni on ne zna o čemu se radi", rekao je Obradović, koji nije u Dejvis kup timu Srbije već petu godinu.

Đoković se trenutno priprema u Marbelji za start sezone pošto je otkazao učešće na ATP Kupu u Sidneju, a sa nestrpljenjem očekujemo da li će igrati na Australijan openu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke