Obradović posle poraza od Hrvatske: ''Mnogo smo glupi''

Autor: Darko Mitrović
subota 04.12.2021.
18:20
Izvor: Sportske.net, K1 TV

Otkrio je i koji bi dubl on izabrao.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije juče je zaustavljena u polufinalu Dejvis kupa, Hrvatska je bila bolja, slavila je sa 2:1 u pobedama, a konačna odluka pala je posle dubl meča, u kom su Đoković i Krajinović bili nemoćni protiv Pavića i Mektića.

Novak Đoković je u singl mečevima od početka ovog takmičenja potvrdio zašto je najbolji na svetu, to su sinoć naglasili i Mektić i Pavić, ali nije imao ko da ga prati, s obzirom da su i Lajović, i Krajinović, i Kecmanović daleko od prave forme.

Učinak naše reprezentacije u Dejvis kupu danas je komentarisao i bivši selektor Bogdan Obradović u razgovoru za TV K1.

''Novak je pobedio sve mečeve, što smo i očekivali, ali nije napravljena dobra strategija oko njega. Tako smo od junaka napravili žrtvu, što u prevodu znači da smo mnogo glupi'', oštar je Obradović.

Aktuelni selektor Viktor Troicki sinoć je sve iznenadio sinoćnjom odlukom da u dublu ne nastupi naš najbolji dubl igrač Nikola Ćaćić, već se odlučio sa Filipa Krajinovića u tandemu sa Đokovićem. Obradović bi napravio drugačiji izbor.

''Mi imamo kreiran dubl tim, a to su Nikola Ćaćić i Nikola Milojević, njih dvojica treba da igraju za reprezentaciju i uz Novaka i Fiću mi lagano osvajamo Dejvis kup sledeće četiri sezone'', optimistički je poručio Obradović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke