Oglasio se i Toni Nadal: "Novak nikada neće biti voljen kao Rodžer i Rafa"

Autor: Stefan Matić
utorak 31.01.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net

Ujak španskog tenisera dao svoje mišljenje.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Novak Đoković je osvajanjem desetog Australija Opena na koti 22 po pitanju gren slem trofeja, tako da po tom parametru sada deli mesto broj jedan sa Rafaelom Nadalom.

Srpski teniser je od ponedeljka ponov broj jedan na ATP listi, a juče je stigla i čestitka od strane Rafaela Nadala za uspeh u Australiji. 

Ubrzo se oglasio i Toni Nadal. Rafaelov ujak i njegov nekadašnji trener je istakao zašto Novak neće biti nikada biti voljen kao Nadal i Federer. 

"Problem je što se Novak pojavio u vreme kada je već bilo uspostavljeno rivalstvo između Federera i Nadala. I ljudi su voleli njihove duele. On je bio novi klinac na ulici, koji je na neki način kvario zabavu. Takođe i njegovo ponašanje na terenu zna da bude problematično. To su razlozi zbog kojih nikada neće biti voljen kao Rodžer ili Rafa", izjavio je Toni Nadal.

Potom je prokomentarisao i Novakovu izjavu "da kada su drugi igrači povređeni oni su žrtve, a kada sam ja pitanju onda je foliranje". Ujak/bivši trener je shvatio ovo kao prozivku Nadala.

"Ne treba neka posebna pamet da se zaključi da se to drugi odnosi na Rafaela, jer je on bio jedini povređeni igrač među kandidatima za titulu". 

Rafael je juče čestitao Novaku na novoj tituli u Australiji, a mi priželjkujemo njihove nove duele.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke