Ohrabrujuća vest - Novak putuje na Vimbldon!

Autor: Darko Mitrović
subota 22.06.2024.
17:28
Izvor: Sportske.net

Rastu šanse da nastupi.

EPA-EFE/MOHAMMED BADRA
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Povezane vesti

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković otputovaće u London na nedelju dana pre početka trećeg grend slem turnira u sezoni.

Britanski BBC je ovog popodneva objavio da se Novak na Vimbldonu očekuje već u ponedeljak, ali da još uvek nije doneo definitivnu odluku da li će nastupiti na turniru koji je do sada sedam puta osvajao.

Novak Đoković je odlučio da otputuje na Vimbldon i trebalo bi da stigne u ponedeljak - ali sedmostruki šampion još ne zna da li će moći da se takmiči posle operacije kolena.

Podsetimo, Novak Đoković se povukao sa Rolan Garosa posle pobede u četvrtom kolu nad Fransiskom Serundolom,kada je pokidao medijalni meniskus na desnom kolenu. Ubrzo je operisan u Parizu, od tada je prošlo 17 dana, ali Nole već uveliko trenira i postoje šanse da ga vidimo već na Vimbldonu.

On će tamo trenirati narednih dana, a do žreba će morati da donese konačnu odluku o svom nastupu. Ukoliko ipak ne nastupi na Vimbldonu gde je prošle godine poražen od Alkaraza u finalu, Đokovića ćemo krajem jula gledati na Olimpijskim igrama u Parizu, gde će pokušati da konačno osvoji zlatnu medalju koja mu je do sada izmicala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke