Olga Danilović pred meč sa Meksikom: ''Družimo se, smejemo, igramo asocijacije, slušamo muziku...''

Autor: Darko Mitrović
petak 11.11.2022.
19:38
Izvor: Beta

Iz odlične atmosfere i velike borbenosti na terenu trebalo bi da dođe i odličan rezultat.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Srpska teniserka Olga Danilović rekla je da je reprezentacija spremna da se bori do kraja, kao i da je atmosfera odlična pred meč sa Meksikom u Bili Džin King kupu.

"Svi znamo da je igrati za reprezentaciju nešto posebno tako da sigurno neće biti laki mečevi. U ime celog tima mogu reći da smo spremni da se borimo do kraja, za svaki poen, da ne damo protivnicama ništa. Atmosfera u timu je sjajna, družimo se, smejemo, igramo asocijacije, slušamo muziku, to je najbitnije i to je još jedan veliki plus za sve. Na selektoru (Dušan Vemić) je da odluči kad ko igra, ja podržavam svaku odluku i nadam se da će sve biti u najboljem redu, nadamo se pobedi", rekla je Danilović, preneo je danas Teniski savez Srbije.

Ženska teniska reprezentacija Srbije igraće ovog vikenda u San Luis Potosiju protiv selekcije Meksika, meč plej-ofa za plasman u kvalifikacije Svetske grupe.

Duel počinje u noći izmedju petka i subote (0.00), a prve na teren izlaze Danilović (150. na WTA listi) i domaća teniserka Renata Zarazua (350. igračica sveta).

Drugi meč igraju Lola Radivojević (349. mesto na WTA listi) i Marsela Zakarijas (196.).

Program u subotu od 22.00 otvaraju Danilović i Zakarijas, a zatim sledei meč Zarazua - Radivojević. Po završetku singl mečeva igra se dubl, za koji su prijavljene Danilović i Natalija Stevanović, odnosno za Meksiko Džulijana Olmoš (osma na listi dublova) i Zakarijas.

Grad San Luis Potosi nalazi se na nadmorskoj visini od 1.864 metara, a Danilović dodaje da su se igračice prilagodile uslovima.

"U San Luis Potosiju smo već sedam dana i prilagodile smo se uslovima jako dobro. Lično osećam se dobro na terenu, na mečevima ću dati sve od sebe u svakom susretu", rekla je Danilović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke