Olga: ''Ovo je strašno, idem na večeru kao eskim...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.06.2024.
13:58
Izvor: Sportske.net

Uslovi za igru su potpuno neočekivani ovih dana.

EPA-EFE/MOHAMMED BADRA
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Povezane vesti

Naša teniserka Olga Danilović nije danas uspela da se plasira u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je u dva seta poražena od šeste teniserke sveta, Čehinje Markete Vondroušove (4:6, 2:6).

Posle meča je u razgovoru sa novinarima istakla da je tužna zbog ishoda, ali i da je dala sve od sebe u današnjem meču.

Uslovi za igru su je prilično iritirali.

''Sigurno da je postojala pozitivna nervoza, činjenica je da igram osminu finala, da se osećam dobro… Nisam se toliko osećala nervoznije nego protiv Done ili Kolins, ali su uslovi bili drugačiji. 

Bilo je jako sporo. Tako je kako je, ali je taj osećaj da lopta nigde ne ide me je frustrirao. Imam u glavi taj plan, a šta god da radim kao da loptica nije moja. Definitivno, ne bih rekla da sam se osećala nervoznije, hvala Bogu da je postojala pozitivna trema. Da nije bila, ne bi bilo u redu'', istakla je Olga, a prenosi ''Telegraf''.

I generalno su vremenski uslovi ovih dana u Parizu bili neobični za ovo doba godine, a Olga je u svom stilu to opisala.

''Ja ne znam šta je sa vremenom, ovo je stvarno strašno. Prvih par dana smo se zezali, a sada je strašno, smrzavamo se, ljudi idu na odmore, jun je, a ja idem na večeru kao eskim. I to je uticalo. Vreme nije pogodno za igru, nema težinu loptica. Mogla je danas kiša da pada ceo dan, pa sutra da igram (smeh). Sigurno da sam odigrala šest mečeva po tri sata i da su svi uticali'', objašnjava naša teniserka.

Trebaće vremena za oporavak posle iscrpljujućih mečeva u proteklih nekoliko dana.

''Imam osećaj da kada je bilo dobro da mi je telo patilo. I sada boli, jer sam odigrala šest mečeva, ali to me ne brine, jer idem kući na oporavak. Rad je tu, ali mečevi su falili. Kada dođu ti mečevi, vidiš u igri šta ti fali. Uvek ima prostora za rad'', konstatovala je Olga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke