Olga u suzama: "Prošli smo kroz neke teške stvari, volim ovaj j***ni sport!

Autor: Nemanja Janošev
subota 03.06.2023.
23:40
Izvor: Sportske.net

Ostvariće odličan napredak, ali najvažnije je da nastavi ovako.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Srpska teniserka Olga Danilović  zapklakala je pred medijima nakon eliminacije u trećoj rundi Rolan Garosa od sedme nositeljke Ons Žabur.

Posle veoma teškog, usledio je odličan period za Danilovićevu po dolasku u Francusku. Prošla je kroz kvalifikacije, domogla se čak treće runde Rolan Garosa i bila blizu plasmana u nastavak takmičenja. Ipak, nije uspela da slomi sedmu teniserku sveta...

"Toliko sam ponosna na sebe iako boli malo u ovom momentu. Imala sam sjajne mečeve, borila sam se tako jako, svaki put, pa i danas. Prošli smo kroz teške stvari, ljudi oko mene i ja. Ali sada je osećaj lep. Ne želim da me savladaju emocije", rekla je Olga koja nije mogla da zadrži suze:

 "Strašno sam ponosna na ljude oko sebe, porodicu koja je sa mnom, na sve koji veruju i koji su verovali u mene i kada nisam bila u dobrom momentu. Sada želim da usisam sva lepa osećanja i samo da treniram, da budem bolja, da radim svoju stvar. Jer volim ovaj j***ni sport. Ovo je lepa uvertira, dokazala sam sebi dokazala da mogu. Uživala sam u meču dana, borila sam se da pobedim, igrala sam svoju igru, bila egal sa njom. Na kraju dana je to nešto za šta radim. Da dođeš na ovakav meč i pokažeš šta možeš i koliko možeš", istakla je.

Olga bi s ovim rezultatom na Rolan Garosu trebalo da skoči za čak 96 pozicija i uđe među najboljih 100 teniserki sveta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke