Opet taj Rotenberg! Priziva novu diskvalifikaciju Đokovića?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.09.2021.
09:37
Izvor: Sportske.net

Srećom, Novak je odavno naučio da se nosi sa takvim provokacijama.

@usopen/Twitter
@usopen/Twitter

Povezane vesti

Sećate se, Novak Đoković je prošle godine bio u nezadrživom naletu ka tituli na US openu, ali je neverovatnim sticajem okolnosti doživeo diskvalifikaciju, jer je nenamerno lopticom pogodio ženu koja je bila u ulozi linijskog sudije.

Početkom ove nedelje Novak je krenuo da nadoknadi propušteno od prošle godine i pokuša da osvoji istorijsku, 21. Gren Slem titulu, ali tek što je prošlo prvo kolo, ima onih koji spekulišu da bi i ove godine mogao da upadne u problem koji nema veze sa igrom i rezultatima na terenu.

Takve spekulacije počele su juče, posle odluke Olge Danilović da se povuče sa US opena par sati pre predviđenog meča sa Naomi Osakom, a kao razlog je navela virus koji nema veze sa kovidom.

Poznati američki novinar Ben Rotenberg je odmah podsetio na činjenicu da je Novak Đoković blizak sa Olgom, da joj često daje savete i ima ulogu svojevrsnog mentora i da je tako bilo i u Njujorku, gde su takođe bili u kontaktu.

Zbog toga se Rotenberg ''zabrinuo'' da li bi neki virus mogao da zaustavi Novaka da ispiše istoriju u Njujorku.

''Uprkos Novakovom neverovatnom profesionalizmu i pedantnosti, ostao je ranjiv na Kovid da ga prekine u pohodu na US open ako zaista nije vakcinisan'', jedan je od njegovih komentara na Tviteru.

Ali, mi se nadamo da će Novak biti jači i od protivnika na terenu, ali i od ovakvih komentara i da će najbolji odgovor biti pehar u njegovim rukama.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke