Otkriven novi detalj, snimak nije aktuelan, Novaka ''stavili da gleda u zid''!?

Autor: Darko Mitrović
subota 08.01.2022.
17:12
Izvor: Sportske.net, b92.net

Novakov otac danas govorio i o snimku koji je ovih dana izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković već četvrti dan je izolovan u imigracionom hotelu u Melburnu, gde čeka odluku suda koji treba da postupi po njegovoj žalbi na prethodnu odluku australijskih vlasti da mu ne odobre vizu za ulazak u zemlju.

Konačan rasplet se očekuje u noći između nedelje i ponedeljka, a do tada Novaku stiže sve snažnija podrška da istraje u svojoj borbi.

Skupovi podrške održavaju se i ispred tog hotela u kome se Đoković nalazi, a pre par dana pojavio se i snimak kako on navodno maše okupljenima iza zatvorenog prozora. Međutim, Novakov otac Srđan danas je na skupu u Beogradu otkrio da taj snimak nije od ove godine.

 "Jeste li videli snimak koliko se ljudi danas skupilo ispred tog zatvora u kom je Novak? Sa harmonikama i srpskim nošnjama, igralo se kolo. Novak to ne vidi, jer snimci koji su objavljeni kako im maše su od prošle godine. Sada su ga stavili da gleda u zid. Ali, ništa mu ne mogu. Izdržaće on još malo.

Hteli su da pomere odluku za još nekoliko dana. Ali, suočili su se sa velikom peticijom našeg naroda da to mora da se završi u ponedeljak. Sutra uveče po našem vremenu, oko ponoći. Ako Sud odluči da mora da izađe, on će izaći iz Australije. Ako odluči da ostane, on će ostati. Ali neće političari da odlučuju o najboljem sportisti svih vremena", istakao je Srđan Đoković, a prenosi B92.net.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke