Ovako je Ziki razbesneo nekulturne Argentince!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 18.07.2015.
23:54
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Nenad Zimonjić nije mogao da izdrži stepen nekulture koji su argentinski "navijači" u subotu pokazali tokom dubl meča u Dejvis Kupu pa je neuobičajenim servisom razbesneo okupljenu publiku.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Povezane vesti

Drugog dana četvrtfinalnog susreta Dejvis Kupa između selekcija Argentine i Srbije domaćin je stigao do trećeg poena i plasmana u polufinale ali će meč u hali "Tehnopolis" ostati upamćen po sramotnom ponašanju pristalica domaće selekcije.

Sve vreme tokom meča koji je argentinski dubl dobio rezultatom 3:0 nekulturna fudbalska publika koja je zalutala na teniski meč provocirala je Zimonjića i Troickog i ometala srpske igrače.

Sudija je tolerisao takvo ponašanje, nije bilo nikakve kazne za domaćina, pa je u poslednjem gemu meča Nenad Zimonjić odlučio da odigra "perfidno", onako kako je domaća publika "igrala" sve vreme.

Srpski teniser servirao je "ispod ruke" što je razbesnelo domaću publiku a na konferenciji za medije Zimonjić je imao spreman odgovor na pitanje zašto je tako postupio.

"Zašto sam servirao ispod ruke? Zato što sam jednom video Majkla Čenga da je to izveo i činilo mi se da je ovo idealno vreme da to pokušam" rekao je Zimonjić.

Selektor reprezentacije Argentine Danijel Orsanic nije ostao imun na Zimonjićev postupak pa je poručio da je Srbin prokockao priliku da meč završi na džentlmenski način.

"Zimonjića su dva poena delila od tog da bude poražen kao džentlmen. Njegov servis ispod ruke je bio nekorektan i bila je to čista demostracija bolnog poraza" rekao je Orsanic.

Na zvaničnim konferencijama za medije bilo je još čarki pa nema sumnje da će nam Argentinci ostati veliki dužnici zbog nesportskih načina kojima su pribegli ne bi li eliminisali naš nacionalni tim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 20.07.2015
09:55

DK je postao cirkus...

avatar
O\'Sullivan147
Sunday, 19.07.2015
09:55

Kad nema macke misevi kolo vode...

avatar
the NormalOne
Sunday, 19.07.2015
09:41

To mu je bio najbolji potez na mecu :D

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 19.07.2015
00:09

ne zna covek da prihvati poraz

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 19.07.2015
00:00

Ne podrzavam ovakve poteze, jos Obradovic donosi peskir (jako me taj covek nervira) i na kraju Troicki zakuca u mrezu, nista time nismo postigli jer ce na kraju gro paznje biti skrenuto na nas, a ne na njih...

avatar
Sad il\' nikad!
Sunday, 19.07.2015
20:01

Argentinci su bili nekulturni ali u granicama normale i to se stalno vidja ovo sto su nasi radili bilo je nesportski i trebali su da vudu kaznjeni...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 19.07.2015
20:49

Apsolutno se slazem.