Pilić: "Mislim da je Novak dovoljno pametan da ne izađe na teren!"

Autor: Lazar Nikolić
utorak 04.06.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Čekamo odluku najboljeg na planeti.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Najbolji svetski teniser Novak Đoković juče je posle velikog preokreta i pet setova savladao Argentinca Fransiska Serundola i plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa.

Srbin je od drugog seta imao velikih problema sa povredom kolena, ali je uprkos bolovima koje je trpeo uspeo da smogne snage za trijumf i plasman među osam najboljih u Parizu.

Naredni rival Đokoviću biće Norvežanin Kasper Rud u reprizi finala iz prošle godine, a još uvek niej poznato da li će naš teniser izaći na teren. Njegov nekadašnji trener Nikola Pilić smatra da neće rizikovati.

"Po mom mišljenju, s takvom povredom kolena teško će moći igrati protiv ozbiljnog igrača na zemlji. Tu se igraju poeni s 15, 10 promena pravca. Mislim da je dovoljno pametan da ne izađe na teren protiv Ruuda", rekao je Pilić, koji smatra da je Đoković od organizatora zaslužio mnogo bolji tretman.

"To što je Novak napravio je neveroatno. Mislio sam da će se predati i da neće moći izdržati. Ipak, dobio je četvrti set i to je bilo ključno. Tu je prelomio meč. Dobio je meč koji bi retko koji sportista dobio. Mora ih biti sramota", ogorčen je Pilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke