Ples Novaka Đokovića protiv 5. tenisera sveta!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 21.06.2018.
18:39
Izvor: Sportske.net

Drugi nosilac na turniru koji je pripremni za Vimbldon Novak Đoković je odigrao možda i najbolju partiju od starta sezone.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković odigrao je sjajan meč protiv Grigora Dimitrova, petog tenisera na svetu, slavio je sa 6:4 i 6:1 u osmini finala Kvinsa. Slavio je za samo 62 minuta igre.

Odlično je Novak servirao u prvom setu. U prva tri gema na svoj servis je izgubio samo jedan poen, Dimitrov je imao problema da se izbori sa snažnim servisima našeg tenisera, ali nekada najbolji na svetu nije uspevao da napravi brejk.

Sve do 10. gema koji je bio i odlučujući, Bugarin je servirao za ostanak u setu, spasio je dve set-lopte, a treću nije, odservirao je dva puta u aut, Novak je bio daleko bliži pobedi.

Nastavio je sa dobrim servisima srpski teniser i u nastavku, sada je samo dva puta izgubio poen u prva tri gema na svoj servis, ali je za razliku od prvog seta, uspeo da napravi brejk, iskoristio je drugu brejk loptu u 4. gemu i poveo je tada sa 3:1.

Nije to sve, Novak je napravio još jedan brejk, poveo sa 5:1, bio veoma blizu plasmana u četvrtfinale. Uspeo je već u sledećem gemu, odigrao sjajnu partiju.

U četvrtfinalu igraće protiv boljeg iz duela Manarino-Beneto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke